Langer thuis blijven wonen, al 20 jaar

Natuurlijk wilt u lekker douchen of aangenaam in bad. U gaat voor veilig en comfortabel. Apollo Aqua levert vlakke douchevloeren, bijzondere douchecabines, de beste instapbaden en meer om langer thuis te blijven wonen.

Bel ons direct: 0172 619144telefoonnummer Apollo Aqua

Douchecabines

Soms moet er op plaatsen waar dat niet gepland was een douchevoorziening worden aangelegd. Soms is het tijdelijk dan weer voor langere tijd. Een slaapkamer, een bijkeuken, een carport of garage. Je kunt het niet bedenken maar overal waar koud en warm water wordt aangevoerd en afvalwater kan worden afgevoerd, daar kan een cabine geplaatst worden.

Er zijn verschillende oplossingen mogelijk. Maar voor alle oplossingen geldt dat onze modellen rechthoekig zijn. Hierdoor komen ze minder ver het vertrek in en daarnaast is het mogelijk om op de korte zijden een stoeltje te plaatsen. De hulpmiddelen daarvoor worden standaard mee geleverd. Een rechthoekige uitvoering heeft daarnaast als voordeel dat men als men zittend douchet niet het hoofd stoot tegen de erover staande deur of wand. Alle modellen zijn er in linker of rechter uitvoering. Ook de afvoeren zijn er in links of rechts. Ook kunnen er plafonds worden meegeleverd waarop bijvoorbeeld een ventilator kan worden geplaatst om de waterdamp af te voeren naar buiten. Bij een groot aantal modellen kan ook een toilet worden ingebouwd. Makkelijk zittend douchen en tegelijkertijd zijn behoeften doen.

Wren douchecabines

Wren douchecabines

Afmeting lxbxh= 130 x 90x 185 cm, heeft de grootste afmeting met een schuine oprit. Met de dubbele vouwdeur en een enkele deur goed toegankelijk.

Cormorant douchecabines

Cormorant douchecabines

Afmeting lxbxh= 120 x 85x 185 cm Heeft 4 deurdelen waardoor er een grote deuropening ontstaat. Met een doucherolstoel kan deze cabine worden betreden. Zelfs een kantelbare doucherolstoel is mogelijk.

Nightingale douchecabines

Nightingale douchecabines

Afmeting lxbxh= 120 x 80x 185 cm heeft een kleine opstap. Maar het bijzondere van deze cabine is, net als bij de Dipper, dat de afvoer volledig boven de grond ligt. U zet de cabine zo op de grond neer. Met een Hepvo sifon sluit u de stank uit. Aansluiten op de bestaande wastafelafvoer is het gemakkelijkst.

Feiten douchecabines

  • Alle deuren zijn in linker en rechter uitvoering leverbaar
  • Er zijn meer oplossingen leverbaar

Meer informatie aanvragen

Onze brochure

Brochure douchevloeren en instapbaden

Reacties van klanten

"Ik wil u even zeggen dat ik iedere ochtend met plezier op sta en met graagte gebruik maak van de door u gerenoveerde badkamer!"

Klanten van douchevloeren en instapbaden

Nieuwste product: Apollo Tanto

Inloopbad Apollo Tanto

Met de brede en wijd naar binnen draaiende deur heeft u een gemakkelijke en veilige instap. Het bad is eenvoudig te installeren en een perfecte vervanging voor uw oude bad.